Arcanebet Recension

  0
  88
  arcanebet

  Arcanebet Recension

  Vi är glada att få vara en av de första som presenterar en av esportens nya betting operatörer. Arcanebet är bland de nyaste bookmakers på marknaden, de startade sin verksamhet i mars 2017. Här har vi på Esportslobby.se fått möjlighet att göra en recension på deras plattform.

  Positivt med Arcanebet är att de håller en hög standard för att vara så pass nya som de är. Av den erfarenhet vi har av dem, erbjuder de bra odds och hissar inga varningsflaggor trots att de är nya på marknaden.

  Arcanebet är väldigt informativa på sin plattform vilket resulterar i en bättre spelupplevelse för kunderna som använder sig av deras plattform vid betting.

  Arcanebet Esports

  Att vara ny på marknaden kan vara svårt att göra sig sedd och hörd. Men viktigt här blir att täcka så många spel som möjligt, med en bred marknadsvariation. Det har Arcanebet lyckats göra. De har samlat på sig alla stora som små esports spel på marknaden. Några av dem är:

  • DOTA 2
  • Starcraft 2
  • League of Legends
  • Counter Strike
  • World of Tanks
  • Heroes of the Storm
  • HearthStone
  • Smite

  Arcanebet Marknader

  Precis som de allra största bookmakers där ute erbjuder Arcanebet marknadsvariationer på sina spel, men detta gäller framför allt i de största spelen som CSGO, DOTA 2, League of Legends och Starcraft 2.

  Några marknadsvariationer som erbjuds på Arcanebet hittar du nedan:

  • Matchvinnare
  • Round Advantage
  • Total Rounds
  • Pistolrunda
  • Odd/Even Rounds
  • First Blood
  • Först till 10 Kills

  Arcanebet Odds

  Likt de andra nischade esports bookies som finns ute på marknaden så håller Arcanebet standarden på sina odds höga. Vi har tidigare hyllat Vitalbet, gg.Bet, eBettle och loot.bet, gläder oss att även Arcanebet håller samma standard på sina odds.

  Arcanebet Bonus Code

  Även deras bonus de erbjuder är relativt branschstandard och likt många andra bookmakers. De erbjuder en välkomstbonus, och det är 100% upp till 100 euro. Så inget märkvärdigt, men det ska givetvis inte vara den enda anledning du väljer denna bookmaker.

  Skulle det mot förmodan vara så att du jagar lite enklare och bra bonusar så har du alltid Betspawn och Bet365 som vi också nämnt i våra recensioner. Där kan du enklare få dig en schysst välkomstbonus.

  Bra att veta om Arcanebets bonusvillkor är att du inte kan använda Bitcoin, då får du inte välkomstbonusen. Samt att du måste omsätta din första insättning minst 10 gånger med odds på varje spel över 2.0. Man har 180 dagar på sig att göra detta på.

  Sammanfattningsvis, omsätt din första insättning 10 gånger med minimum odds på 2.0x.

  För mer information gällande deras villkor för välkomstbonus rekommenderar vi att ni läser igenom på Arcanebets hemsida.

  Esportslobby Bonuskod

  Vi på Esportslobby har för våra trogna läsare valt att förhandla villkoren med gänget på Arcanebet.

  Med koden Lobby100 får ni ta del av de förbättrade villkoren med 100% upp till 100 euro.

  De nya villkoren för våra läsare är en förbättrad oddsgrad. Så istället för de tidigare villkoren med odds över 2.0x, har vi nu förhandlat ner det till 1.5x. Samt att du som spelare enbart behöver omsätta din första insättning 5 gånger istället för de tidigare villkoren som är på 10 gånger.

  Summan av kardemumman, omsätt din första insättning 5 gånger med minimum 1.5x i odds.

  Extra

  Kundtjänst

  Vi har testat att kontakta dem via email, och det har fungerat smidigt och bra. Jag skulle dock vilja påpeka att de inte erbjuder en live-chattfunktion idag, vilket jag tycker är ett minus. Men som jag uppfattat det är det något som kommer. I övrigt går det som sagt bra att kontakta via mejl och telefon.

  Betalningsalternativ

  För att kunna spela behöver du sätta in pengar på ditt konto. Arcanebet har gjort det väldigt enkelt för dig som kund att kunna göra det. Alla vanliga vägar för att betala eller sätta in pengar på ditt spelkonto finns tillgänglig på deras plattform, däribland Visa, NETELLER, Skrill, Bitcoin och många fler. Värt att tänka på gällande Bitcoin är att kursen ändras väldigt ofta och är inte lika stabil som kronan exempelvis.

  Arcanebet Legit?

  Tyvärr finns det så många plattformar där ute som lurar människor så det är helt klart en viktig fråga att ställa sig. Arcanebet är 100% legit, med legitima betting licenser. Så oroa dig inte för dessa, Arcanebet är en ärlig sida.

  Om esportslobby

  Vi på esportslobby.se ser gärna oss själva som ett filter vars uppdrag är att förenkla det växande fenomenet som är esportsbetting. Många hemsidor försöker hoppa på detta “tåg” utan att riktigt veta vad dom ger sig in på, av den enkla förhoppningen att kunna tjäna enkla pengar. Inte en chans. Vi jämför och testar alla bookmaker innan vi rekommenderar dessa till er. Inget bullshit.

  GL&HF.